dinsdag 25 februari 2014

Koorts en nog steeds geen leukocyten

23-02-2014

Zo poste ik donderdag avond het bericht dat het allemaal wel rustig ging en het eigenlijk alleen wachten was tot mijn beenmerg opkomt en ik even uit de dip kom om te herstellen.. Ging het diezelfde nacht mis! Veel meer last van mijn mond en aan de extra pijnstillers. Op de Tramadol ga ik niet zo lekker, word er onrustig en dol van. Volgende stap was Morfine. Daar zit ik nu dus aan, wel met succes. De pijn is zeker nog aanwezig maar hiermee wel vol te houden. Eten lukt ook echt niet meer, dus voedingsdrankjes it is.. Die dag erna kreeg ik er koorts bij en mijn infectie waardes zijn hoog. Mijn bloed staat op kweek dus ik hoop dat ze snel weten om wat voor een infectie/bacterie/virus het gaat zodat het snel gericht bestreden kan worden. Mijn beenmerg is ondertussen ook nog niet opgekomen en ik vind het nu wel tijd worden dat die dat toch gaat doen! 

Voedingsdrankjes





Ze zijn serieus best te drinken, als je er eentje neemt in de week dan. 
Het smaakt gewoon beetje milkshake achtig. Maar het leven op milkshake dingen, not the life for me. Dus snel herstel please!!

















25-02-2014
Vanochtend nog steeds/weer koorts, voel me ook niet fit.  Mijn mond toont nog geen verbetering. Ze hebben uit wat mondkweekjes gezien dat er inderdaad infectie zit in mijn mond dus daar hebben ze nu de medicatie van verhoogd. Krijg het nu via het infuus. Hopelijk is dit ook de rede van de koorts en werkt dit binnen een paar dagen..  Gisteren ook een wat downer dagje en nog steeds geen spoor van opkomend beenmerg. 32 dagen ziekenhuis.. Dag  24 laatste chemo van dit blok toegediend gekregen, duurt lang.. -_- 
Ik krijg zo weer een bloedtransfusie en ik hoop dat de donor van die zak superbloed heeft en ik een beetje een boost krijg :)

Liefs Amber


Verder als je op visite wilt komen, heb ik vanaf nu liever dat je het eerst even laten weten ;)

Oh! En ik weet niet of mensen expres anoniem reageren, kan natuurlijk, of dat jullie vergeten jullie naam in te vullen.. maar op mijn vorige post had ik dus 5 anonieme reacties. Als dit de bedoeling is, vooral blijven doen maar ik wilde mensen er even op wijzen dat je dus niet moet vergeten je naam in te vullen. :)